Over ons


Sinds begin jaren ’80 begon Dhr. W. Spaans (mijn vader) met zijn eigen schoonmaak / glazenwasserijbedrijf waarna deze bekend kwam te staan wegens zijn goede service en kwaliteit. Na een aantal jaar alleen te hebben gewerkt kwam Mevr. W. Spaans (mijn moeder) mee werken in het bedrijf. 

De klanten vinden het vooral fijn dat we een klein bedrijf zijn, zodat ze altijd de zelfde bekende vertrouwde gezichten zien en daardoor niet elke dag, week of maand weer opnieuw hun wensen moeten uitleggen aan nieuwe gezichten. In de jaren erna zijn er ook nog een aantal familie leden komen te werken in het bedrijf, hiervoor is bewust gekozen vanwege de betrouwbaarheid wat wij namelijk heel belangrijk vinden.

Ik S. Spaans, de zoon van Dhr. en Mevr, W. Spaans, ging omstreeks mijn 12e jaar na schooltijd even een uurtje mee met mijn vader om zo een extra zakcentje te kunnen verdienen. Toen ik 17 jaar was en mijn school had afgemaakt trad ik in vaste dienst in het bedrijf van mijn ouders, dit was rond het jaar 2005, helaas werd mijn vader in 2009 ernstig ziek en overleed aan de gevolgen hiervan.

Na het zware verlies moesten we toch verder waarna ik alle taken die mijn vader uitvoerde op mij heb genomen, dit was voor mij nieuw en vooral erg zwaar maar nu 5 jaar later gaat alles gelukkig goed met ons en met het bedrijf. Maar aangezien Mevr. W. Spaans ook een dagje ouder wordt, heb ik besloten begin 2014 een eigen bedrijf op te starten. Dit gaat tot op heden erg goed en in dit bedrijf word dan ook  gewerkt met de zelfde betrouwbare familieleden.

Ditgaande heeft Mevr. W. Spaans de tijd haar bedrijf op een rustige en goede manier af te kunnen sluiten en met een gerust hart te kunnen toekijken hoe haar zoon het levenswerk van zijn ouders voortzet.